Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Aπλήρωτοι «Βασιλιάδες»

Συνεχίζουν να παραμένουν απλήρωτοι οι συντελεστές των «Βασιλιάδων», όπως παραδέχθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ζέτα Δούκα.
Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Mega μίλησε στο «7 Μέρες TV» για το γεγονός ότι τόσο εκείνη, όσο και οι υπόλοιποι συντελεστές του σίριαλ δεν έχουν πληρωθεί ακόμη.
«Δεν είναι ότι δεν παραπονιέμαι που δεν έχω πληρωθεί για μια δουλειά που ξεκίνησε πριν ενάμιση χρόνο», τόνισε η ηθοποιός και συνέχισε: «Κι ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε συνεργαστεί και προ κρίσης. Εγώ στο Mega είμαι οχτώ χρόνια. Δε γίνεται με την πρώτη στραβή να καταφέρομαι εναντίον του. Όχι ότι δεν ήθελα να έχουν κάνει το κουμάντο τους, αλλά θα ήταν αγνωμοσύνη να παραπονιέμαι με την πρώτη αναποδιά. Το θέμα είναι από εδώ και πέρα τι θα γίνει».

Όσο για το πότε και αν θα συνεχιστούν τα γυρίσματα; «Εμείς οι ηθοποιοί είμαστε αποδέκτες κάποιων ανθρώπων που χειρίζονται τα οικονομικά και αποφασίζουν αν κάτι θα συνεχιστεί ή όχι. Η ενημέρωση που έχω λοιπόν, είναι ότι τα γυρίσματα θα συνεχιστούν από Σεπτέμβριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου