Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ο Ντεπ επιβεβαίωσε ότι χώρισε - Τι θα γίνει με την 300 εκ. δολαρίων περιουσία

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Τζόνι επιβεβαίωσε χθες το βράδυ ότι το ζευγάρι, που έχουν να εμφανιστούν μαζί από το 2010, έχουν χωρίσει «πολιτισμένα».
Τουλάχιστον μέχρι να μπουν στην μέση οι δικηγόροι για να διεκδικήσουν ότι ζητήσει η Βανέσα Παραντίς για τα δυο παιδιά της.
Τελικά ο Ντεπ αποδείχθηκε ψεύτης, όταν έβγαινε και δήλωνε μέχρι πρόσφατα πόσο καλό του έχει κάνει η συζυγική ζωή και τα παιδιά που του έχουν επιτρέψει να αποκτήσει «στέρεα θεμέλια στην ζωή, την δουλειά, τα πάντα».
Ο 49χρονος σταρ, μετά την χθεσινή επίσημη επιβεβαίωση ότι όντως έχει χωρίσει εδώ και μήνες, είναι ελεύθερος να προχωρήσει την σχέση που φημολογείται έντονα ότι έχει με την Άμπερ Χέρντ, την μπαισέξουαλ Τεξανή συμπρωταγωνίστριά του στο Rum Diaries.
Το μόνο που μένει να απαντηθεί είναι πως θα το πάρουν τα δυο παιδιά του ζεύγους (η 13χρονη Λίλι Ρόουζ και ο 9χρονος Τζακ) και τι θα γίνει με την περιουσία του ζεύγους που υπολογίζεται σε 300 εκ. δολάρια και η οποία περιλαμβάνει ένα σπίτι στην Μεντόν, ένα στα προάστια του Παρισίου, δυο στο Λος Άντζελες, ένα νησί στις Μπαχάμες και την οικογενειακή τους βίλα στην Λε Πλαν-ντε-λα-τουρ, μια μικρή πόλη 20χλμ μακριά από το Σεν Τροπέ.
Να επισημανθεί ότι, παρότι αυτή η φήμη κυκλοφορούσε κάθε καλοκαίρι, ο Ντεπ και η Παραντίς ποτέ δεν παντρεύτηκαν τα 14 συνολικά χρόνια που έμειναν μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου