Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

650.000 ευρώ πουλάνε το σπίτι τους Παπαρίζου-Μαυρίδης

Το τέλος της σχέσης Μαυρίδη-Παπαρίζου έφερε και το «τέλος» της -συνολικής έκτασης 280τ.μ.- πολυτελούς τριώροφης μονοκατοικίας που είχαν φτιάξει μαζί στην Γλυφάδα, η αγγελία για την πώληση της οποίας έχει αναρτηθεί σε δυο γνωστά μεσιτικά sites.

Όποιος έχει γνωρίσει ποτέ από κοντά την Έλενα ξέρει πόσο πολύ αγαπούσε το συγκεκριμένο σπίτι και με πόσο μεράκι είχε ασχοληθεί με την κατασκευή και την διακόσμησή του.
 Συγκεκριμένα η αγγελιά που έχει αναρτηθεί το περιγράφει ως εξής «Γλυφάδα, Αίγλη. Μονοκατοικία 280τ.μ., 3 επίπεδα, διαμπερής, προσόψεως, 3 υπνοδωμάτια (τα 2 master), κατασκευή 2006, 3 μπάνια, wc, έχει γίνει άριστη επιλογή υλικών, η εσωτερική διαρρύθμιση είναι πολύ ωραία και εργονομικά σχεδιασμένη με άνετους χώρους, αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμός, τζάκι, πόρτα ασφαλείας, τέντες, θέα θάλασσα, parking, αποθήκη, κήπος, άριστη κατάσταση, τα πατώματα είναι δρύινα σε όλους τους χώρους, υπάρχει εσωτερικό ασανσέρ, έχει γίνει εγκατάσταση συστήματος συναγερμού, ο προσανατολισμός της είναι νοτιοανατολικός και βρίσκεται σε πολύ ωραία διαμορφωμένη περιοχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου