Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ζευγάρι στους «Βασιλιάδες», ζευγάρι και στη ζωή!

Τόσο ο Πάνος Βλάχος όσο και η όμορφη Κατερίνα Γερονικολού έγιναν γνωστοί στο κοινό μέσα από την συμμετοχή τους στο σήριαλ του Mega “Οι βασιλιάδες” με τους δυο νεαρούς ηθοποιούς να υποδύονται με επιτυχία  ένα ερωτευμένο και άκρως παθιασμένο ζευγάρι.

Φαίνεται όμως πως η τηλεοπτική σχέση εξακολουθεί να υπάρχει εκτός γυρισμάτων, με τον Πάνο και την Κατερίνα να κάνουν στενή παρέα. Τόσο στενή που θα μπορούσαν να είναι και ζευγάρι και στην ζωή. Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς την κοινή τους έξοδο που πραγματοποίησαν πριν από λίγες ημέρες σε γνωστό μαγαζί στο Γκάζι;

Καθ’ όλη την παραμονή τους στο χώρο, το τηλεοπτικό ζευγάρι ήταν διαρκώς μαζί, ενώ ο Πάνος έδειχνε ιδιαίτερα προστατευτικός.

Η κοινή τους παρουσία μόνο απαρατήρητη δεν θα μπορούσε να περάσει από τους θαμώνες του μαγαζιού, το ίδιο και η έκδηλη αμηχανία στο πρόσωπο του ηθοποιού.

Την ίδια στιγμή η εντυπωσιακή Κατερίνα πιο χαλαρή,  έδειχνε να απολαμβάνει το ποτό της αδιαφορώντας για τα περίεργα βλέμματα.

Το μόνο που μένει να δούμε τώρα, είναι αν τελικά οι δύο ηθοποιοί έχουν πάρει τόσο σοβαρά το ρόλο τους που αποφάσισαν πως η «σχέση» και η χημεία τους μπορεί να λειτουργήσει εξίσου καλά και εκτός τηλεόρασης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου