Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Η Έλενα Παπαβασιλείου και ο παρολίγον... γάμος

Ελεύθερη και ωραία είναι η Έλενα Παπαβασιλείου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου και παραδέχθηκε πως στο παρελθόν είχε σκεφτεί το ενδεχόμενο του γάμου.

«Είχε τύχει να το σκεφτώ με μια σχέση μου στο παρελθόν, αλλά το… ξανασκέφτηκα. Γιατί νομίζω ότι δε θα ταιριάζαμε για να κάνουμε μια οικογένεια. Πιστεύω ότι ένας γάμος θέλει λιγότερες εντάσεις. Ήταν μια παθιασμένη σχέση, όμως πιστεύω ότι σε ένα γάμο πρέπει να συνυπάρχουν δύο άνθρωποι γαλήνια, να δημιουργήσουν ένα όμορφο περιβάλλον για τα παιδιά τους για να μπορούν να γεράσουν και μαζί. Τα έντονα πάθη και οι σχέσεις πάθους νομίζω ότι είναι πολύ ωραία να τα ζεις και να τα αισθάνεσαι, αλλά δε νομίζω ότι μπορείς να ζεις σε τέτοιο συναισθηματικό άκρο για όλη σου τη ζωή», δήλωσε χαρακτηριστικά η ξανθιά παρουσιάστρια.

Μεταξύ άλλων, η όμορφη Έλενα εξομολογήθηκε πως η μητέρα της είναι το πρότυπό της, η οποία όταν είδε ότι η σχέση της με τον πατέρα της είχε φτάσει στο τέρμα την πήρε και επέστρεψαν οι δυο τους στην Ελλάδα.
«Στα 12 μου όταν γυρίσαμε στην Ελλάδα ένιωσα ότι ανήκω εδώ. Ήξερα από την αρχή ότι είμαστε εγώ και η μητέρα μου μόνες μας», είπε η παρουσιάστρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου