Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Το τέλος του Τραβόλτα: Ο πιλότος πρώην-γκόμενος του γράφει βιβλίο

Η νομική ομάδα του Τραβόλτα αντιμετώπισε με επιτυχία ως τώρα τις μηνύσεις από δυο μασέρ που κατηγορούν τον σταρ για ανήθικες προτάσεις.
Αλλά κανείς από το στρατόπεδο του Τζον δεν έχει πει λέξη για την αποκάλυψη ότι τα είχε επί έξι χρόνια με τον πιλότο του, Ντάγκ Γκότερμπα. Όλες οι λεπτομέρειες (ότι δηλαδή τα είχαν και ότι ο πιλότος τον παράτησε επειδή ήταν χοντρός, τριχωτός και βρωμερός) προσεχώς στο βιβλίο που ήδη γράφει.
Σύμφωνα με τον National Enquirer ο 60χρονος πλέον πρώην πιλότος του Τραβόλτα στα 80s -ο οποίος είναι αυτή την στιγμή ένας ανοιχτά gay ιδιοκτήτης εταιρίας ενοικίασης ιδιωτικών τζετ στην Καλιφόρνια- ενέδωσε στα εξωφρενικά ποσά που του πρόσφεραν όλοι οι Αμερικάνικοι εκδοτικοί οίκοι και αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο που να περιγράφει αναλυτικά την 6χρονη σχέση τους.
Ξεκινώντας από το πως ενέδωσε στις πιέσεις του σταρ, τις ωραίες στιγμές που τις περνούσαν ψωνίζοντας σεξουαλικά παιχνίδια από sex shops και, μετά, το τέλος, όταν είχε φτάσει στο σημείο να αηδιάζει κάθε φορά που ο Τραβόλτα πήγαινε να τον αγγίξει και τον οποίο, όχι τόσο χαϊδευτικά, αποκαλούσε «κήτος».
Το μόνο που μένει είναι να αποφασίσει ο Γκότερμπα ποιόν από τους δυο βετεράνους συγγραφείς -που περιμένουν έξω από την πόρτα του- θα εμπιστευτεί για να τους πει την ιστορία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου