Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Η βουλευτής-οδοντογιατρός του Μπερλουσκόνι γυρίζει πορνό

Η Νικόλ Μινέττι, η 26χρονη οδοντίατρος που ανακάλυψε το 2009 ο Μπερλουσκόνι, ανάδειξε σε βουλευτή, περιφερειακή σύμβουλο και -πιο σημαντικό- στην γυναίκα που του προμήθευε κορίτσια για τα περίφημα πάρτι του (όπου του έκανε και στριπτίζ ντυμένη καλόγρια), αποφάσισε να παρατήσει την πολιτική. Αιτία μια πολύ δελεαστική πρόταση που είχε για να παίξει σε πορνό.

«Από την στιγμή που μπήκα στην πολιτική μόνο προβλήματα είχα. Πριν από λίγες μέρες μου έκαναν πρόταση για να παίξω σε ταινία πορνό και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τους πω ναι».
Έτσι και αλλιώς τα εμβάσματα από τον «μπαμπά» Σίλβιο έχουν εδώ και καιρό στερέψει. Ίσως γιατί ο πρώην πρωθυπουργός πληγώθηκε όταν πληροφορήθηκε από καταθέσεις μαρτύρων ότι «Ενώ μπροστά του τον έλεγε ''έρωτα της ζωής μου', από πίσω του έλεγε ότι έχει πεσμένο πισινό». Οπότε και το κορίτσι κάπως πρέπει να βγάλει το ψωμί της.
 Ενώ πλέον δεν έχει και πρόβλημα να βγαίνει και να δηλώνει τι αληθινά πιστεύει για τον πρώην μέντορά της «Δεν μου καίγεται καρφί αν είναι ο πρωθυπουργός της χώρας. Για μένα είναι ένας γέρος και τίποτα άλλο. Ένας άντρας που μου κατάστρεψε τη ζωή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου