Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Οι αναμνήσεις μιας -εκατομμυριούχου- γκέισας!

Στην δίνη ενός σκανδάλου που τα έχει όλα εμπλέκεται η διάσημη πρωταγωνίστρια Ζαν Ζιγί, που έχει παίξει σε ταινίες όπως το «Τίγρης και Δράκος», αλλά και τα «Ιπτάμενα Στιλέτα».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα φέρεται να έχει εισπράξει πάνω από εκατό εκατομμύρια ευρώ από το 2007 μέχρι σήμερα, προκειμένου να κοιμηθεί με μερικούς από τοις ισχυρότερους Κινέζους επιχειρηματίες και πολιτικούς.

Περίοπτη θέση κατέχει στον κατάλογο των φερόμενων εραστών της ο Μπο Σιλάι, μέχρι πρότινος ισχυρός ανήρ στο πολιτικό γραφείο του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Ο Σιλάι μεταμορφώθηκε σε μαύρο πρόβατο όταν κατηγορήθηκε ότι μαζί με την γυναίκα του αναμίχθηκαν στην δολοφονία του επιχειρηματία Νιλ Χέιγουντ.

Δεν ήταν ο μόνος που είχε απολαύσει τις χάρες της σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Κίνας, τα οποία αποκαλύπτουν ότι Ξιλάι είχε κοιμηθεί πάνω από δέκα φορές με την τριαντατριάχρονη ηθοποιό, από το 2007 μέχρι το 2011.

Στον τελευταίο την γνώρισε ο επιχειρηματίας Ξου Μινγκ, ο οποίος ήταν ο πρώτος πληρωμένος εραστής της Ζαν Ζιγί με ταρίφα εφτακόσιες χιλιάδες ευρώ περίπου την κάθε φορά.

Ο Ξου Μινγκ είπε ότι πλήρωσε γύρω στα είκοσι εκατομμύρια ευρώ την ηθοποιό που πρωταγωνίστησε στις «Αναμνήσεις μιας γκέισας» για να την απολαμβάνει σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι η Ζαν έβγαλε εκατομμύρια από παρόμοια deal  με ισχυρούς Κινέζους.

Οι έρευνες εστιάζουν στην φοροδιαφυγή από τα «κέρδη» της Ζιγί, στην οποία έχει απαγορευτεί προς το παρόν η έξοδος από τη χώρα, γι’ αυτό λένε πολλοί δεν έδωσε το παρόν στις Κάννες για να προωθήσει τη νέα της ταινία, μια νέα βερσιόν του φιλμ «Επικίνδυνες σχέσεις».

Η ίδια πάντως έγραψε στο blog της, ότι πολλοί άνθρωποι μπερδεύουν τον αέρα με την βροχή χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους.

Ο υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων της ηθοποιού χαρακτήρισε εξωφρενικές τις κατηγορίες μιλώντας για ανατριχίλα και βαθιά λύπη της ηθοποιού.         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου