Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

O Τσιμιτσέλης και η μελαχρινή καλλονή του Bollywood

Με μία από τις ανερχόμενες ηθοποιούς του Bollywood, τη Neetu Chandra, θα «ζευγαρώσει» ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, σε κυπριακή παραγωγή που ήδη γυρίζεται, με θέμα την οικονομική κρίση.

Η κυπριακή showbiz φαίνεται να αποτελεί κύριο στόχο για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αφού μετά την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού στην κυπριακή τηλεόραση, ανέλαβε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε κυπριακή ταινία.

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε φιλόδοξη κυπριακή παραγωγή -που γυρίζεται αυτή την εποχή- με τίτλο «Ηοme sweet home» του Κυριάκου Τοφαρίδη και αναφέρεται στις περιπέτειες μιας οικογένειας, η οποία, λόγω της οικονομικής κρίσης, αναγκάζεται να μείνει σε ένα σπίτι στην ερημιά.

Σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας, η εν λόγω οικογένεια γίνεται ξαφνικά το επίκεντρο του ενδιαφέροντος πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων των μεγάλων δυνάμεων, καθώς οι Άγγλοι εντοπίζουν -μέσω των δορυφόρων τους- κοιτάσματα πετρελαίου στο μέρος όπου βρίσκεται το συγκεκριμένο σπίτι.

«Ο Γιάννης Τσιμτσέλης είναι πολύ ικανοποιημένος από τη συμμετοχή του σε αυτή την ταινία γιατί πρόκειται για μια πολύ καλά οργανωμένη κυπριακή παραγωγή, με στόχο να προβληθεί και στο εξωτερικό», λέει στην «Εspresso» άτομο από το περιβάλλον του ηθοποιού.

«Η Neetu είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του Bollywood και στην ταινία, σαν “από μηχανής θεός”, λύνει κάθε πρόβλημα που δημιουργείται στην οικογένεια», αποκαλύπτει πηγή από την παραγωγή του φιλμ.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και γίνονται κυρίως στο χωριό του Αγίου Σωζόμενου στην περιοχή της Ποταμιάς, ενώ η προβολή της ταινίας στους κινηματογράφους αναμένεται να γίνει στο τέλος της χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου