Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Στη Σκύρο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Τζον Τραβόλτα

Δωρεάν διαφήμιση στην Ελλάδα έκανε ο Νίκος Αλιάγας, κατορθώνοντας να πάρει συνέντευξη από τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Τζον Τραβόλτα στα πλαίσια των διακοπών που κάνουν όλοι μαζί (παρέα με την Μαριάννα Λάτση) στα ελληνικά νησιά.

«Νιώθω ασφαλής. Όπου κι αν έχουμε πάει είναι ασφαλές, cool, ήρεμα και όλοι είναι ευτυχισμένοι και χωρίς προβλήματα. Μερικές φορές οι ειδήσεις κάνουν τα πράγματα να φαίνονται χειρότερα απ' ότι είναι, αλλά εδώ είναι σαν όνειρο!», δήλωσε ο Τζον Τραβόλτα σχετικά με το πραγματικό κλίμα που συνάντησε κατά την επίσκεψή του στα ελληνικά νησιά.
Ενώ στην συνέχεια άρχισε να παίζει με το κομπολόι που του χάρισε ο Νίκος Αλιάγας λέγοντάς του «Αυτό είναι ένα κομπολόι. Ο αληθινός Έλληνας παίζει με αυτό και δε χρειάζεται να λέει κάτι, απλώς το κρατάει και αφήνει το χρόνο να περνάει». Κι εκείνος με τη σειρά του το πήρε και του απάντησε: «Ναι, τώρα θα κοιτάω τους φίλους μου».
Αντίστοιχα ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, σαφώς πιο λιγομίλητος, δήλωσε «Αποφασίσαμε να έρθουμε στην Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό και η ξεναγός μας έχει κάνει καταπληκτική δουλειά, μας πρόσεξε και μας έχει γυρίσει. Όλα είναι τέλεια, όλοι είναι καταπληκτικοί και θα ξαναέρθω. Θα δω όλα τα ελληνικά νησιά που υπάρχουν!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου