Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012

Ο Φερεντίνος κάνει διακοπές μόνος του!

Μετά από τον πιεστικό χειμώνα λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, ο Χρήστος Φερεντίνος πήρε τα παιδιά και απολαμβάνει τις διακοπές του στη Ρόδο.
Από το πλευρό του λείπει η σύζυγος του Σοφία Παυλίδου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων για την θεατρική παράσταση "Ο παππούς έχει πίεση" που βρίσκεται σε περιοδεία.
Το ξενοδοχείο Rodos Park Suites & Spa στο κέντρο της πόλης έχει επιλέξει ο γνωστός παρουσιαστής στο νησί των Ιπποτών. Το καλοκαίρι είναι μοναδική εποχή που καταφέρνει να περάσει πολύ χρόνο με του δύο γιους του απολαμβάνοντας μαζί τους τον ήλιο και τα καταγάλανα νερά του κοσμοπολίτικου νησιού του Αιγαίου.

Με χαλαρή διάθεση στην πισίνα του ξενοδοχείου ο Χρήστος Φερεντίνος βρήκε ευκαιρία για ηρεμία ώστε να γεμίσει τις μπαταρίες του για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, διάβασε αγαπημένα του βιβλία, ενώ επέβλεπε τους γιους του να επιδίδονται σε μακροβούτια και πολύ παιχνίδι χωρίς να παραλείψει να επισκεφτεί και το γυμναστήριο του ξενοδοχείου.

Μοναδική του ατασθαλία οι γαστρονομικές απολαύσεις στο εστιατόριο του ξενοδοχείου αλλά και το εστιατόριο Il Centro με τα μεσογειακά tapas στο κέντρο της πόλης. Αγαπημένα του πιάτα ο μαριναρισμένος σολομός με γλυκόξινη ρέγγα και μπουκέτα λαχανικών όπως και το κριθαρώτο με σουπιές. Σ’ αυτό που δεν μπορούσε να αντισταθεί ήταν το παγωτό ντομάτας που χαρακτηριστικά ανέφερε ότι είναι ότι καλύτερο παγωτό έχει δοκιμάσει ποτέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου