Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Καμμένος και ...καμμένοι διαλύουν τους "Ανεξάρτητους Έλληνες"

Δεν δείχνει να υποχωρεί η εσωκομματική κρίση στους Ανεξάρτητους Ελληνες. Μετά τη χθεσινή αμφισβήτηση της πολιτικής που ακολουθεί ο Π. Καμμένος από τον Κ. Μαρκόπουλο, σειρά πήρε σήμερα ο Γ. Μανώλης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του προέδρου του κόμματος.

«Η αποστασία αρχίζει πάντα με τους επαγγελματίες τύπου Μανώλη» δήλωσε μέσω twitter ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ του ευχήθηκε... «καλό ταξίδι».
Είχαν προηγηθεί δηλώσεις του κ. Μανώλη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, με τις οποίες κατήγγειλε τον κ. Καμμένο ότι ήταν εκείνος που έδωσε το ανυπόγραφο non paper στα μέσα Μαίου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
«Ο Καμμένος έδωσε το non paper για να μπει στη συγκυβέρνηση για να γίνει υπουργός Αμυνας. Έκανε το πρώτο λάθος που το έδωσε, και το δεύτερο που έβγαλε ψεύτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αποκάλεσε «λαγό» τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, λέγοντας ότι συγκαλεί τα όργανα και φεύγει.
«Πρώτη φορά είδα έναν πρόεδρο να γίνεται λαγός. Δε θέλει κόμμα, ούτε συνέδριο ούτε τίποτα. Δε λειτουργεί τίποτε στο κόμμα», τόνισε.
Ο κ. Μανώλης δήλωσε επίσης, ότι ενώ είχε κλείσει συμφωνία για διεύρυνση του κόμματος με τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, ο κ. Καμμένος τη χάλασε.
Τέλος, απέρριψε τα σενάρια περί επιστροφής του στη ΝΔ. «Δεν πάω στη ΝΔ. Δεν έφυγα για να γυρίσω», υποστήριξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου