Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Σοκ: Ο Πιστόριους σκότωσε τη σύντροφό του

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι νεκρή από πυροβολισμό βρέθηκε η σύντροφος του 26χρονου παραολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους στο σπίτι του στην Πρετόρια της Νότιας Αφρικής το πρωί της Πέμπτης, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης  πρόκειται για το 30χρονο μοντέλο από τη Νότια Αφρική, Ρέεβα Στέενκαμπ.

Ο παραολυμπιονίκης, ο οποίος έγραψε ιστορία με τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ακούγοντας θόρυβο στο σπίτι, θεώρησε πως κάποιος διαρρήκτης είχε εισβάλει και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το όπλο του με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τη σύντροφό του.

Το μοντέλο πέθανε στο σπίτι λίγη ώρα αφότου δέχτηκε το χτύπημα. Όπως γράφεται, η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα από σφαίρες στο κεφάλι, στο στήθος και στα χέρια, ενώ ο Πιστόριους συνελήφθη και εντός της ημέρας θα εμφανιστεί ενώπιον ανακριτή για την υπόθεση. Στο σπίτι του ανάπηρου αθλητή που συγκλόνισε τον κόσμο στο δρόμο των 100 μέτρων των Ολυμπιακών Αγώνων και βρέθηκε ένα πιστόλι 9 χιλιοστών.

Οι δυο τους φαίνεται πως ήταν μαζί από τον περασμένο Νοέμβριο. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα, η άτυχη Ρέεβα είχε πάει στο σπίτι του αγαπημένου της, ένα μεγάλο αγρόκτημα βόρειο-ανατολικά του Γιοχάνεσμπουργκ,  για να του κάνει έκπληξη και να γιορτάσουν μαζί τον Άγιο Βαλεντίνο. Ωστόσο, η έκπληξη κατέληξε σε τραγωδία.

Το 30χρονο μοντέλο, πτυχιούχος της νομικής από  το Πορτ Ελίζαμπεθ και ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα στην πατρίδα της, μόλις μια εβδομάδα πριν σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Sunday Times της Νότιας Αφρικής την περασμένη εβδομάδα, περιέγραψε τον φίλο της ως «ένας άψογος άνθρωπος που πάντα λειτουργεί με την καρδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου