Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2013

Γιουχάισαν τον Λοβέρδο στο χωριό του Νεονάκη στην Κρήτη ενώ ιδιοκτήτης καφετέριας την έκλεισε για να μην πάει εκεί ο πρώην υπουργός!

Το «φυσά και δεν κρυώνει» ο Ανδρέας Λοβέρδος, αυτό που έπαθε στο Σπήλι του Ρεθύμνου.
Στο όμορφο χωριό, από το οποίο κατάγεται ο «οργανωτικός εγκέφαλος» της Χαριλάου Τρικούπη επί εποχής Σημίτη Μιχάλης Νεονάκης, μετέβη  προς άγραν στελεχών και ψηφοφόρων  τού υπό σύσταση νέου κόμματός του.
Εκεί, τον πρώην υπουργό και επικεφαλής της ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ συνάντησαν στο δημαρχείο 15τοπικοί παράγοντες , ανάμεσά τους  και ο δήμαρχος. Όμως κατά την άφιξή του έτυχε "θερμής υποδοχής" από πέντε άτομα που καταφέρθηκαν λεκτικά εναντίον του. Κι όταν ακόμα εισήλθε στο εσωτερικό του κτιρίου παρέμειναν έξω από αυτό φωνάζοντας συνθήματα. Ήταν  δε  οι αποδοκιμασίες  τόσο ηχηρές , ώστε οι μετέχοντες στη συνάντηση χρειάστηκε ... να κλείσουν τα παράθυρα για να μπορούν να μιλήσουν.
Ακολούθως, ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, στην οποία επρόκειτο να καθίσει ο πολιτικός, έκλεισε το μαγαζί του πριν από την άφιξή του καθώς πληροφορήθηκε ότι αν τον υποδεχόταν, θα συνεχίζονταν κι εκεί οι αποδοκιμασίες…
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου