Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

O Δημήτρης Ρίζος βολεμένος εφημεριδ ΑΡΧΗΣ έδρασε άμεσα!!

Μετά από πολλά χρόνια ως εφημεριδ ΑΡΧΗΣ βολεμένος των κυβερνήσεων της ΝΔ, ο κος Δημήτρης Ρίζος με το που ανέλαβε το άλλοτε καθοδηγητικό όργανο της δεξιάς παράταξης Ε.Τ. έδρασε άμεσα.
Η πρώτη ενέργεια του ήταν να επιτεθεί στους Δημοσίους υπαλλήλους και ειδικότερα στους εργαζόμενους της ΔΕΗ, πρώτου κλείσουν 30 μέρες πένθους για τους τρείς συναδέλφους που έφυγαν νέοι και ξαφνικά από την ζωή .
Είναι προφανές πως οι αδικοχαμένοι συνάδελφοι σίγουρα δεν σκότωναν μύγες, είμαστε σίγουροι πως αν κάποιος μπορούσε να τους διασφάλιση την ακεραιότητα και την ζωή τους θα παραχωρούσαν το επίδομα επικινδύνου εργασίας (ανθυγιεινό) στον κο Ρίζο και στην Αδέσμευτη τύπο δημοσιογραφία του.
Να τον χαίρονται λοιπόν οι συνάδελφοι μας νυν και πρώην Νεοδημοκράτες άξιος ο μισθός του, ο οποίος πίσω από την ασφάλεια της ΝΔ και της περιστρεφόμενης καρέκλας σίγουρα θα παίρνει περισσότερα από τον κάθε ορύχο.
Να μας φυλάει ο θεός να γυρνάμε ακέραιοι στην οικογένεια μας και στους δικούς μας ανθρώπους και να μας φυλάει ακόμη κι από υποκείμενα τύπου Δ.Ρίζου.
ΑΝΑΜΕΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥ!!!
Α.Β.

http://energiakoiergazomenoidei.blogspot.gr/2013/01/o.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου