Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Λαμπερές παρουσίες στην 10η απονομή των Model Awards

 Γιώργος Κουτούλιας και Φρέντυ Καλομπράτσο με τους βραβευμένους.
Στα 10α Μodel Αwards 2013 του Γιώργου Κουτούλια, που πραγματοποιήθηκαν στο Club Venue, το Σάββατο το βράδυ, με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου, βραβεύτηκαν ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος και η Μπέτυ Κουράκου.
Τα δύο μοντέλα, που διαπρέπουν στις πασαρέλες του εξωτερικού τιμήθηκαν από την Ακαδημία Μοντέλων του κ. Κουτούλια για την επιτυχημένη καριέρα τους. Συγκεκριμένα, ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος βραβεύτηκε ως ο καλύτερος  άνδρας -μοντέλο από την Ελλάδα με διεθνή καριέρα. Αντίστοιχο τιμητικό τίτλο απέσπασε και η Μπέτυ Κουράκου, η οποία βραβεύτηκε ως η καλύτερη Ελληνίδα μοντέλο με διεθνή καριέρα. Τόσο ο Νεκτάριος όσο και η Μπέτυ έχουν δουλέψει σε Κίνα, Τουρκία, Ιταλία, Αραβικές Χώρες κ.α. Μάλιστα, για τον Νεκτάριο, η βράβευση αυτή έγινε μία ημέρα πριν φύγει για δουλειά ξανά στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Κίνα, όπου θα παραμείνει για αρκετό χρονικό διάστημα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην τελετή παρευρεθηκαν η Ιωάννα Σουλιώτη, ο Μιχάλης Ασλάνης, ο make up artist Φρέντυ Καλομπρατσος, η Πηγή Δεβετζή και πολλοί άλλοι! Επίσης, τα μαλλιά του Νεκτάριου Κυρκόπουλου και της Μπέτυς Κουράκου επιμελήθηκε ο hair stylist Κωνσταντίνος Κολιούσης, ενώ το μακιγιάζ η Μαίρη Κολιούση. Η υπέροχη δημιουργία, που φορούσε η Μπέτυ Κουράκου ήταν της fashion designer Λώρας Δημόγλου. 
Μπέτυ Κουράκου, Κωνσταντίνος Κολιούσης και Νεκτάριος Κυρκόπουλος.

Μαίρη Κολιούση, Μπέτυ Κουράκου, Λώρα Δημόγλου, Κωνσταντίνος Κολιούσης και Νεκτάριος Κυρκόπουλος.

Ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος με την Ολυμπιονίκη μας Πηγή Δεβετζή.

Η Μπέτυ Κουράκου ποζάρει με την make up artist Μαίρη Κολιούση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου