Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Ο Μπουμπούκος σε συγκέντρωση υπέρ του χρυσωρυχείων του Μπόμπολα!

Στη Χαλκιδική βρέθηκε σήμερα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, για να μιλήσει στη συγκέντρωση υπέρ της επένδυσης του χρυσωρυχείου στη Χαλκιδική.

Σε σχετικό tweet κατά την αναχώρησή του αναφέρει: «Το συμφέρον του ελληνικού λαού είναι να γίνει η χώρα μας επιχειρηματικά φιλική ώστε να έρθουν επενδύσεις και να βρει δουλειά».
Στη συγκέντρωση, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «η τρομοκρατία δεν θα περάσει» και ζήτησε «να σταματήσουν τα παραμύθια ότι δήθεν οι κάτοικοι είναι ενάντια στην επένδυση» γιατί «θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τις προκλήσεις».
«Δεν θα τους περάσει γιατί έχουμε πρωθυπουργό που ό,τι λέει το κάνει» πρόσθεσε.
Παράλληλα στη συγκέντρωση διαβάστηκαν και επιστολές που απέστειλαν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της ΝΔ Μάκης Βορίδης και του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου, ενώ ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χαλκιδικής, Άγγελος Πράτσας, χαιρετίζοντας την εκδήλωση δήλωσε: «Θα βυθίσουμε την περιοχή στην ανέχεια, στη φτώχεια και στην ανεργία, ή θα πάει μπροστά; Θεματοφύλακες του περιβάλλοντος αυτής της περιοχής είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Στηρίζουμε την επένδυση».
Μετά τη συγκέντρωση, ο κ. Γεωργιάδης ανέβασε φωτογραφίες από την ομιλία του και το συγκεντρωμένο πλήθος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου