Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Ο Βενιζέλος φτιάχνει το νέο ΠΑΣΟΚ. Χωρίς ψηφοφόρυς...

Στον προσδιορισμό της φυσιογνωμίας του ΠΑΣΟΚ επικεντρώθηκε η δευτερολογία του προέδρου του κόμματος κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, κατά τις εργασίες του 9ου συντακτικού συνεδρίου.
«Με προσδοκία ανοίγουμε την νέα εποχή του ΠΑΣΟΚ» σημείωσε ο κ. Βενιζέλος ξεκινώντας και καλωσόρισε τον πρώην πρόεδρο κ. Γιώργο Παπανδρέου λέγοντας «Αγαπητέ Γιώργο χαίρομαι που είσαι μαζί μας σήμερα εδώ», φράση η οποία εκλήφθη ως «καρφί», αφού ο κ. Παπανδρέου δεν συμμετείχε την πρώτη ημέρα του συνεδρίου, την Παρασκευή.
Ο πρόεδρος του  ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε για μια ακόμη φορά ότι δεν αντέχει η χώρα πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα και υπενθύμισε ότι υπάρχουν προτάσεις νόμων του ΠΑΣΟΚ για την κοινωνική συνοχή.

Κάνοντας σύνοψη των ομιλιών στάθηκε στις αναφορές που έγιναν για εξωτερική πολιτική, πολιτική ασφάλειας και Άμυνας και τις έρευνες για υδρογονάθρακες. «Ξαναμιλήσαμε για την Κύπρο», είπε ο κ. Βενιζέλος, αναγνωρίζοντας πως δεν γίνεται συχνά λόγος πλέον γι’ αυτά τα θέματα.

Απαντώντας  σε αιχμές συνέδρων για την πτώση  της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ ζήτησε να αναρωτηθούν όλοι για το πως έγινε η αναδιάταξη πολιτικών και κοινωνικών συσχετισμών και πότε επήλθε η διάρρηξη της σχέσης εμπιστοσύνη με την παραδοσιακή βάση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου