Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

Aυτή είναι η πιο όμορφη (πρώην) κρατούμενη στον κόσμο και η φωτογραφία της κατέκτησε το διαδίκτυο

Η νεαρή Meagan McCullough είχε συλληφθεί από την αστυνομία το 2010 στην Φλόριντα των ΗΠΑ επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.
Η φωτογραφία της εμφανίστηκε πριν λίγα 24ωρα στο reddit με χιουμοριστικά σχόλια και απέκτησε φανατικούς φίλους μέσα σε λίγες ώρες.
«Μπορώ να έχω τον αριθμό του... κελιού της;», «τη συνέλαβαν επειδή έκλεψε τις καρδιές μας», «πες μου τι έκανε και θα εγκληματίσω για να μπω στην ίδια φυλακή μαζί της», «μπήκε στη φυλακή εξ αιτίας του δολοφονικού βλέμματος της» και διάφορα γραφικά, ήταν ανάμεσα στα πιο πετυχημένα σχόλια που συνόδευσαν τις φωτογραφίες της.
Η 27χρονη Meagan πάντως, είναι προσφάτως διαζευγμένη και εμβρόντητη από το ιντερνετικό ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε για τα μάτια της.
Τι δηλώνει μάλιστα για την επίμαχη φωτογραφία από το αστυνομικό τμήμα που την έκανε διάσημη; «Είναι μία πραγματικά κακή φωτογραφία. Έχω άλλες πολύ καλύτερες».
Πάντως στο βιογραφικό της υπάρχει και παλαιότερη σύλληψη. Το 2006, την εποχή που δούλευε σε κατάστημα της αλυσίδας εστιατορίων Hooters, είχε οδηγηθεί και πάλι στο αστυνομικό τμήμα, επειδή οδηγούσε χωρίς δίπλωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου