Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Ότι φουσκώνει, ξεφουσκώνει...

Την επιστροφή στο μικρό στήθος που είχε όταν την πρωτογνωρίσαμε στις Spice Girls φαίνεται πως επέλεξε η -38χρονη πλέον- Βικτόρια Μπέκαμ.

Έχουν οργιάσει τις τελευταίες μέρες οι φήμες και τα δημοσιεύματα που θέλουν την Βικτόρια Μπέκαμ να έκανε άλλη μια διορθωτική επέμβαση στο στήθος της. Αφαιρώντας δηλαδή εντελώς τα εμφυτεύματα σιλικόνης που προσέθεσε για πρώτη φορά το 1999 μετά την γέννηση του πρώτου γιου της, Μπρούκλιν.
Συνολικά η 38χρονη πρώην σταρ έχει «πειραματιστεί» αρκετές φορές με το μέγεθος του στήθους της, αφού πηγές θέλουν να έχει κάνει μια δεύτερη επέμβαση μεγέθυνσης το 2001 και μια τρίτη (την οποία παραδέχθηκε) το 2006.
Την συγκεκριμένη περίοδο το στήθος της ήταν πιο πλούσιο από ποτέ, όπως φαίνεται και από την φωτό.
Από εκεί και πέρα άρχισε η αντίστροφη μέτρηση με την Βικτόρια να φέρεται να κάνει την πρώτη εγχείριση μείωσης του στήθους το 2009. Και την δεύτερη πριν από λίγες μέρες.
Αιτία μάλλον είναι η καριέρα που επιχειρεί να κάνει ως σχεδιάστρια μόδας, με την πρώτη συλλογή της να έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές. Ο εκπρόσωπος τύπου της, πάντως, δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει τις φήμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου