Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Μαρία Κάλλας η Βίκυ Καγιά: "Θέλω να αποτεφρωθώ και να με πετάξουν στη θάλασσα"

Καλεσμένη στο "Όλα Μπάχαλο" ήταν το βράδυ της Τρίτης η Βίκυ Καγιά, γιορτάζοντας με τους παρουσιαστές της εκπομπής, Θέμο Αναστασιάδη και Βαγγέλη Περρή τα 20 χρόνια γνωριμίας τους!

Η Βίκυ Καγιά δήλωσε "πολύ συγκινημένη που φέτος στα MadWalk θα γιορτάσω τα 20 χρόνια μου στην μόδα και μάλιστα ο Jean Paul Gaultier μου έραψε 3 ρούχα για το show".

Δήλωσε ότι της αρέσει να λιβανίζει, γιατί "ξεπλένω την κακή ενέργεια και το μάτι και προσπαθώ να το κάνω κάθε
εβδομάδα", ενώ σημείωσε ότι πιστεύει πολύ στον Θεό, αλλά όχι στις θρησκείες.
Αναφέρθηκε ακόμα και σε παλαιότερες συνεντεύξεις της στις οποίες είχε απαντήσει σε πιο... μακαβριες ερωτήσεις, μιλώντας και για το θάνατο της και ξεκαθαρίζοντας πως "θα ήθελα να με αποτεφρώσουν, γιατί το θεωρώ πιο καθαρό και μετά θέλω να με πετάξουν στην θάλασσα". Η Βίκυ δήλωσε ακομα ότι είναι ένας απλός άνθρωπος που πιστεύει στο μάτι, το οποίο θεωρεί πως είναι "μια κολεξιόν από κακές ενέργειες". Αισθάνεται τυχερή γιατι στην καριέρα της έχει δοκιμάσει πολλά πράγματα, αλλά η κουλτούρα της είναι η μόδα και την αγαπάει πολύ. Στο παρελθόν, όταν ζούσε στο Παρίσι, συγκατοικούσε με 3 αγόρια, ήταν πολύ φίλοι και τους αγαπούσε πολύ. Τέλος, δήλωσε: "θέλω να κάνω οικογένεια, αλλά ακόμα δεν το βιάζομαι!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου