Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013

Γρονθοκοπήθηκε πρώην βουλευτής στο Συνέδριο του Πάνου Καμμένου

Την αποβολή του Κυριάκου Τόμπρα, ο οποίος της επιτέθηκε και την χτύπησε στο περιθώριο του Ιδρυτικού Συνεδρίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ζητάει η πρώην βουλευτής του κόμματος Ευγενία Αρβανίτη-Πρεβεζάνου. Ο Πάνος Καμμένος τον καθαίρεσε.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος καθαίρεσε σήμερα το πρωί, το κορυφαίο στέλεχος της γραμματείας Οργανωτικού Κυριάκο Τόμπρα από τις κομματικές του αρμοδιότητες, μετά το επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκη κατά τη διάρκεια του συνεδρίου με πολιτεύτρια του κόμματος. Παράλληλα, ακυρώθηκε και η υποψηφιότητα του κ.Τόμπρα για το Εθνικό Συμβούλιο.
«Μετά από την παράλογη και άνανδρη επίθεση που δέχτηκα από τον γραμματέα οργανωτικού Τόμπρα Κυριάκο, απαιτώ να υπάρξουν οι πειθαρχικές διαδικασίες στο κίνημά μας, οι οποίες θα αποβάλλουν οποιονδήποτε προβαίνει σε ενέργειες τραμπουκισμών, που παραπέμπουν σε άλλες σκοτεινές εποχές της πολιτικής μας ιστορίας και δεν αρμόζουν σε πρωτοπόρα κινήματα, όπως είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες» δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Αρβανίτη-Πρεβεζάνου.
Και πρόσθεσε αναφορικά με τις διαδικασίες στο κόμμα: «Ανεξάρτητες Ελληνίδες και Ανεξάρτητοι Έλληνες. Σήμερα ψηφίζετε τους εκπροσώπους του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Επιλέξτε τους καλύτερους και τους άξιους, προσωπικότητες με ήθος και ανιδιοτέλεια, οι οποίοι θα μας εκπροσωπήσουν επάξια, στους πατριωτικούς αγώνες του έθνους μας. Πρέπει στο κίνημα μας να κλείσουμε, τα μικρομάγαζα που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια παλαιοκομματικών νοοτροπιών και πρακτικών. Είμαι βέβαιη, ότι ο Πρόεδρος μας, Πάνος Καμμένος, μαζί με όλους εμάς, θα ηγηθεί ακόμα μια φορά, της προσπάθειας να αποδοθεί δικαιοσύνη και να αποβληθούν τα στοιχεία που δεν ταιριάζουν στις ιδέες, στις αξίες και στο ήθος του κινήματος μας. Ο φόβος και η υποταγή δεν μας ταιριάζει. Θέλει αρετή και τόλμη η Ελευθερία».
Το Συνέδριο των ΑΝΕΛ ξεκίνησε το Σάββατο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) και εξελέγη εκ νέου πρόεδρος ο Πάνος ΚΑμμένος
Ο κ. Καμμένος χρησιμοποίησε υψηλούς τόνους στην κριτική του απέναντι στην κυβέρνηση, έδωσε έμφαση στην ανάγκη ενότητας των Ελλήνων, και δεσμεύθηκε ότι αυτό θα είναι προτεραιότητα για το κόμμα του.
Έκανε άνοιγμα στο «πατριωτικό ΠΑΣΟΚ» όπως είπε, και στους ψηφοφόρους των κομμάτων «του δημοκρατικού πατριωτικού τόξου» καθώς και στα στελέχη που αποχώρησαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ενώ είπε πως όταν έρθει το κόμμα του στην εξουσία «θα ψάξει, θα βρει και θα τιμωρήσει χωρίς έλεος» όσους έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα, που οδήγησαν τους Έλληνες στη σημερινή κατάσταση «και θα δημεύσει τα κλεμμένα από τον ελληνικό λαό».
«Παραμείναμε ανεξάρτητοι παρόλο τον πόλεμο, και σήμερα δίνουμε μαθήματα Δημοκρατίας. Μαζί θα αποφασίσουμε για το πως θα προχωρήσει το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων» είπε ο κ. Καμμένος.
Έκανε μια αναδρομή στις συνθήκες ίδρυσης του κόμματός του, και είπε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα δώσουν πίσω την Ελλάδα στα χέρια των Ελλήνων.
«Πρώτα μας αγνόησαν, μετά μας χλευάσανε, μετά μας πολεμήσανε, ώρα να τους νικήσουμε» είπε ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας: «Μαζί θα τους ανατρέψουμε και μαζί με εμάς όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου