Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Οι χούλιγκανς «σκότωσαν» την ΑΕΚ

Απίστευτα επεισόδια σημειώθηκαν στο ΟΑΚΑ όπου η ΑΕΚ έπαιζε το τελευταίο της «χαρτί» για την παραμονή στη Super League, όταν μετά από αυτογκόλ του Μαυρουδή Μπουγαΐδη στο 87', οι οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να προπηλακίζουν τους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες και των δύο ομάδων.

Οι εισβολείς, επιτέθηκαν από το «πέταλο» του ΟΑΚΑ -τις θύρες 35 και 1 όπου βρίσκεται ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ομάδας η Original 21- και άρχισαν να εκτοξεύουν φωτοβολίδες και να χτυπούν αδιακρίτως παίκτες και από τις δύο ομάδες, όπως τον Αντώνη Πετρόπουλο και τον Παύλο Μητρόπουλο της ΑΕΚ.
Παράλληλα, μαίνονταν οι συγκρούσεις των δυνάμεων των ΜΑΤ με τους οπαδούς, ενώ έγινε εκτεταμένη χρήση χημικών για να διαλυθούν οι ταραξίες. Κάποιοι πονηροί έσπευσαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση προβαίνοντας σε πλιάτσικο, καθώς άρπαξαν τα παπούτσια, τις φόρμες και ό,τι άλλο άφησαν οι αναπληρωματικοί στους πάγκους! Στη φυσούνα αλλά και στον ευρύτερο χώρο των αποδυτηρίων εισέβαλαν οπαδοί ακόμα και με πυροσβεστήρες, χτυπώντας αδιακρίτως όποιον έβρισκαν στο διάβα τους, αναφέρει το «Έθνος».
Πλέον η ΑΕΚ βρίσκεται αντιμέτωπη με το φάσμα του υποβιβασμού στη Β' Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της, καθώς η διακοπή του αγώνα σημαίνει ότι χάνει το ματς με 0-3 και έπεται σκληρή τιμωρία, γεγονός που ουσιαστικά καταδικάζει την «Ενωση».
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι έγιναν 39 προσαγωγές και 15 συλλήψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου