Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013

Mαρκόπουλος: Ο Καμμένος θα αλλάξει χώρα αν έχει offshore

Πόλεμος Καμμένου με πρώην Καμμένους...

Αν ισχύει η υπόθεση off shore+σκάφος, τότε κάποιος θα αλλάξει χώρα... Πολιτική και φοροδιαφυγή και υπεράσπιση του φτωχού δεν πάνε μαζί..., γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο ανεξάρτητος βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος.

Το μήνυμα του κ. Μαρκόπουλου εγράφη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, και αφού είχε προηγηθεί το σίριαλ με τα χαρτιά που ισχυρίζεται ο Αδωνις Γεωργιάδης ότι έχει στη διάθεσή του, περί της κατοχής σκάφους από τον Πάνο Καμμένο, μέσω εταιρείας off shore.
Ο Κώστας Μαρκόπουλος, που μετά και τη σχετική δήλωση του Αντώνη Σαμαρά φαίνεται να βρίσκεται μισό βήμα από την επιστροφή στη Νέα Δημοκρατία, έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Πάνο Καμμένο, από τη σκληρή κόντρα που οδήγησε στην αποχώρησή του από τους Ανεξάρτητους Ελληνες.
Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κάνει λόγο για συκοφαντίες και προειδοποιεί ότι «όσοι αναπαράγουν μετά τη διάψευση τη λάσπη, θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».
Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρει: «Πρόκειται για παροπλισμένο σκάφος αναψυχής 20 ετών υπό αγγλική σημαία «Ευρωπαϊκή Ένωση» που κατέχει ο Ηλίας Καμμένος από το 1993 δηλωμένο και φορολογημένο στις ελληνικές Αρχές και πληρωμένο σε ελληνική τράπεζα. Οι συκοφάντες των Παρθένων Νήσων της Συγγρού και τα Μέσα που αναπαράγουν μετά την διάψευσή μου τη λάσπη, θα οδηγηθούν στην ποινική και αστική δικαιοσύνη».
Η φασαρία προκλήθηκε από τον Αδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος κατά την αποχώρηση του Πάνου Καμμένου και των βουλευτών του ακούστηκε να λέει «εγώ δεν φταίω. Δεν έκανα τίποτα».
Σε συνομιλία του πάντως με δημοσιογράφους, ο Αδωνις παραδέχθηκε πως αυτός ήταν η «πέτρα του σκανδάλου» και εξήγησε ότι «έπειτα από άδεια που μου έδωσε ο κ. Βορίδης, κρατούσα επιδεικτικά τα χαρτιά που αποδεικνύουν ότι ο κ. Καμμένος έχει περάσει το σκάφος του σε offshore εταιρία με έδρα το Λονδίνο. Προφανώς ο κ. Καμμένος το είδε, κατάλαβε τι έχω και άρχισε να κάνει σαρδάμ. Το γεγονός αυτό προκάλεσε και τα ηχηρά γέλια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου