Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Μήνυση του Ερρίκος Ντυνάν στην MARFIN. O πόλεμος Μαρτίνη - Βγενόπουλου τώρα αρχίζει!




Μήνυση για εκβίαση, αθέμιτο ανταγωνισμό και απιστία κατέθεσε το ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ δια του Προέδρου του κ. Ανδρέα Μαρτίνη κατά της MARFIN BANK και παντός φυσικού προσώπου, που εισηγήθηκε και διέπραξε τις αξιόποινες αυτές ενέργειες.
Η μήνυση αναφέρεται στην καταχρηστική και παράνομη καταγγελία από τη MARFIN των δανειακών συμβάσεων του ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, αμέσως μετά τη συνεργασία του Ιδρύματος με τη ΓΑΙΑ Α.Ε., χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός συμβατικός λόγος και παρά την υπερπολλαπλάσια εξασφάλιση της MARFIN, με εμπράγματες ασφάλειες, ενεχυριάσεις και εκχωρήσεις απαιτήσεων κλπ.
Επινοήθηκε η καταχρηστική μεθόδευση της εξουθενωτικής πίεσης, με το κλείσιμο των δανειακών λογαριασμών και τη ματαίωση των χρηματοδοτήσεων, με ψευδερμηνείες των συμβατικών όρων και με ευθεία αντίθεση της MARFIN στη λειτουργία μαιευτικής κλινικής στο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ.
Με το λόγο αυτό η MARFIN παρεμβαίνει αθέμιτα στον ανταγωνισμό, για να διατηρηθεί το ολιγοπώλιο των μαιευτηρίων, που ανήκουν στον όμιλο συμφερόντων της. Οι εκπρόσωποί της βλάπτουν την περιουσία της διακόπτοντας με καινοφανή τρόπο τη λειτουργία δανείου φερέγγυου οφειλέτη, προκειμένου να επιδιωχθούν τα κέρδη απ’ την διατήρηση του αθέμιτου ανταγωνισμού του καρτέλ των μαιευτικών κλινικών, που και αυτές από κοινού με τη MARFIN, κατά σύστημα προσέβαλαν το νομικό πρόσωπο του ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ και το όνομα και τη προσωπικότητα των εκπροσώπων του, με συκοφαντικές ανακοινώσεις δια του Τύπου για τις οποίες επιλαμβάνονται τα αρμόδια δικαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου