Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Από το μπαλκόνι του Μεγάλη Βρετάνια πήδηξε στο κενό

Πανικός προκλήθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένας 41χρονος άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι του 4ου ορόφου του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία και βούτηξε στο κενό.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας, ο οποίος έμενε μόνιμα στο συγκεκριμένο δωμάτιο καθώς το είχε μισθώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, πήδηξε από το δωμάτιό του και έπεσε στο πεζοδρόμιο της οδού Πανεπιστημίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Την ώρα εκείνη, στον κεντρικότατο δρόμο κινούνταν δεκάδες αυτοκίνητα αλλά και αρκετοί πεζοί, που έγιναν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού.
Δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν τον αυτόχειρα σε αυτήν του την ενέργεια. Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες, στο δωμάτιο βρέθηκαν δύο σημειώματα. Το ένα το είχε γράψει για τη μητέρα του και στο άλλο έδινε οδηγίες για το τί θα ήθελε να γίνει σε περίπτωση που σωθεί από την πτώση, κάτι που όμως δεν συνέβη...

2 σχόλια:

  1. re paidia an ma8ete kati parapanw dhmosiefste to!hmoun mprosta st peristatiko ekeinh th stigmh kai polu 8a h8ela na ma8w ti odhghse tn an8rwpo se mia toso trelh praksh!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. an mathete kati parapanw dhmosiefste to
    hmoun mprosta sto skhniko auto kai 8a h8ela polu na ma8w gt autos o an8rwpos ekane mia tetoia trela
    euxaristw

    ΑπάντησηΔιαγραφή