Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Νότα αισιοδοξίας στην Αθήνα για το νέο έτος με μουσική και πυροτεχνήματα!


Το 2012 έφτασε και η Αθήνα το υποδέχτηκε με πολλή αισιοδοξία και μουσική. Με το που το ρολόι σήμανε 12 ακριβώς, εκατοντάδες πυροτεχνήματα εκτοξεύτηκαν από την Ακρόπολη, φωτίζοντας τον αττικό ουρανό.Στη συνέχεια, σειρά πήρε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, που έψαλλε τα κάλαντα, και συνέχισε τη βραδιά με τραγούδια και άφθονες μουσικές.


Πλήθος Αθηναίων συγκεντρώθηκε στην πλατεία Κοτζιά προκειμένου να γιορτάσει το νέο έτος, με την ελπίδα να είναι καλύτερο από το 2011.

Τις μελωδίες τους ένωσαν η Συμφωνική Ορχήστρα, η Μεικτή Χορωδία, η Big Band, αλλά και η Ελληνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων.


Στη σκηνή ανέβηκαν περίπου 200 μουσικοί, με τον Δώρο Δημοσθένους, την Τζίνα Πούλου και τον Σταμάτη Μπερρή, να κρατάνε το τραγουδιστικό μέρος.

Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, μίλησε στους Αθηναίους για τη δύσκολη χρονιά που πέρασαν, απηύθυνε χαιρετισμό και μήνυσε πως το 2012 δεν θ΄αφήσουμε την κρίση να μας πάρει από κάτω.

1 σχόλιο:

  1. Τα πυροτεχνήματα που οργάνωσε ο Δήμος ηταν πολύ εντυπωσιακά και ελπίζουμε να τα οργανώνει κάθε χρόνο και να μην υποβαθμίζεται η εκδήλωση της πρωτοχρονιάς της Αθήνας. Ο κόσμος έχει πραγματικά ανάγκη από ψυχαγωγία όσο ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή