Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Μαυρίδης:« Η Παπαρίζου λέει ψέματα!»

Ο πρώην σύντροφος της Έλενας Παπαρίζου συνεχίζει να λέει την δική του πλευρά της ιστορίας του πως κατέληξε το πάλαι ποτέ αγαπημένο ζεύγος στα δικαστήρια.

«Δεν αληθεύει ότι πήγε στο σπίτι μας και με βρήκε με την κοπέλα. Εγώ χώρισα με την Έλενα Απρίλιο. Πρώτη φορά ήρθε σπίτι μας τον Οκτώβριο. Είχαν περάσει 6-7 μήνες. Και δεν ήρθε να πάρει ούτε κλειδιά, ούτε χαρτιά όπως είπε. Ήρθε να στεγνώσει ένα παντελόνι στο στεγνωτήριο.Έτσι μου είπε και το έβαλε στο στεγνωτήριο.
Αυτό είναι το πρώτο ψέμα. Με αποτέλεσμα να φανεί η Εύα σαν αντροχωρίστρα. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Είχαμε χωρίσει 6 μήνες. Το κορίτσι το γνώρισα τον Αύγουστο. Έτσι όπως το έθεσε η Έλενα ήταν σαν να χωρίσαμε γιατί μας έπιασε στα πράσα. Μπορεί να της βγήκε αυθόρμητα και να μην το σκέφτηκε καν. Αλλά πρέπει να το διορθώσει». Αυτό δηλώνει ο Τόνι Μαυρίδης σχετικά με την πρώτη συνάντηση της πρώην του (Παπαρίζου) με την νυν στο σπίτι τους στην Άνω Γλυφάδα.
Ενώ συγκεκριμένα για την ψυχολογική του κατάσταση και πως αυτή συνδέεται με τους νέους μάνατζερ της Έλενας, έχει να πει: «Γνωρίστηκαν με την Έλενα σε μια αδύναμη στιγμή που χρειαζόταν στήριγμα, το 2008. Τότε εγώ είχα αρρωστήσει, λόγω της κατάθλιψης που πέρασα με αποτέλεσμα να φύγω από τη νύχτα και να μη μπορώ να δουλέψω με την Έλενα. Όταν επέστρεψα ήταν πολύ αργά.
Τότε είχα χάσει την Έλενα και προσωπικά και επαγγελματικά. Εγώ ήμουνα φυτό για αυτό είχα πάρει και τα κιλά. Πήγαινα χρόνια σε ψυχολόγο. Όλα ξεκίνησαν από κρίση πανικού το 2007.Πέρασα δύσκολα. Άνοιξα στούντιο στο σπίτι για να μπορέσω να κάνω δίσκο στην Έλενα. Δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου