Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012

Μαριάντα Πιερίδη: Γιατί χώρισα...

Για τη νέα της ζωή με το χωρισμό της με τον επί οκτώ χρόνια σύντροφό της και γνωστό επιχειρηματία, Δημήτρη Καμενίδη, μίλησε σε συνέντευξή της στην «Εspresso» η Μαριάντα Πιερίδη.

«Η ζωή μου είναι γεμάτη με δουλειά και καλούς φίλους... Κάνω ένα διάλειμμα. Μπορεί αργότερα να μπω σε μια καινούργια τάξη, με καινούργιο δάσκαλο...», είπε η Μαριάντα και για το αν ήταν δική της επιλογή ο χωρισμός ή κοινή, απάντησε: «Είναι ένα θέμα που δε θέλω να το αναλύσω, γιατί ακόμα και στο μυαλό μου δεν το έχω κάνει... Θα σε παρακαλούσα, επειδή είναι ακόμα νωπό, να το αφήσουμε για λίγο αργότερα. Είναι κάτι που μας πονάει και τους δυο αυτή τη στιγμή...».

Όσο για το αν αγχώθηκε που δεν απέκτησε παιδί, το οποίο μπορούσε ενδεχομένως να σώσει τη σχέση της, η Μαριάντα είπε: «Ένα παιδάκι δε φέρνει την άνοιξη, όταν μια σχέση δεν είναι σε καλό δρόμο. Ίσα ίσα, θα ταλαιπωρηθεί το παιδί και δεν μιλάω αποκλειστικά για μένα. Κάνεις ένα παιδί για να σώσεις τον γάμο σου; Πρέπει να προσπαθήσεις με τον άλλο να υπάρξει μια λύση, να δοθεί συνέχεια, να κολλήσει το γυαλί ίσως με κάποιες θεραπείες, με έναν ειδικό και μετά να σκεφτείς να κάνεις παιδί, γιατί προς Θεού, διαφορετικά θα του προσφέρεις μόνο βάσανα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου