Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ο νέος έρωτας της Κατερίνας Παπουτσάκη

Φήμες, λόγια και κουτσομπολιά ήθελαν το τελευταίο διάστημα την Κατερίνα Παπουτσάκη να τραβάει μεγάλο κουπί προκειμένου να σώσει τ’ απομεινάρια από το ναυάγιο της σχέσης της με τον Ορέστη Τζιόβα με τη γνωστή εξίσωση: χωρισμοί, τσακωμοί, επαναπροσδιορισμοί και φτου κι απ’ την αρχή…
Η αλήθεια ωστόσο βρισκόταν χιλιόμετρα μακριά αφού η Κατερίνα όχι μόνο είχε παραιτηθεί οριστικά από τη σωτηρία τής εν λόγω σχέσης, αλλά είχε βρει και το πιο απάνεμο λιμάνι του ερωτικού της βίου στην αγκαλιά του 34χρονου alternative επιχειρηματία-dj Παναγιώτη Πιλαφά.
Οι δυο τους, αν και είχαν γνωριστεί πριν από πέντα χρόνια, πριν από περίπου έναν μήνα μέσω κοινών γνωστών ξαναβρέθηκαν σε γνωστό μπαρ του κέντρου και έκτοτε είναι αχώριστοι: «Είναι η πρώτη φορά που βλέπω την Κατερίνα τόσο πολύ ευτυχισμένη και ερωτευμένη στο πλάι ενός άνδρα. Οι δυο τους περνούν πολλές ώρες της ημέρας μαζί, και τα βράδια τούς βρίσκουν σε τρυφερά ενσταντανέ είτε στο μαγαζί της, το “Nuevo Trova”, είτε στο “six d.o.g.s”, ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο Παναγιώτης», λέει άνθρωπος που γνωρίζει από πρώτο χέρι αυτή τη σχέση, και συνεχίζει: «Παρότι είναι ακόμη πολύ νωρίς, ο έρωτάς τους είναι κεραυνοβόλος, με την Κατερίνα να συζητά ακόμη και για γάμο. Οχι, δεν με εκπλήσσει καθόλου το γεγονός.

Αν κάποιος γνωρίσει τον Πέπε (σ.σ.: έτσι αποκαλούν φίλοι και γνωστοί τον Παναγιώτη Πιλαφά), θα αντιληφθεί στα πρώτα πέντε λεπτά ότι είναι ένας καταπληκτικός τύπος: γοητευτικός, πανέξυπνος και με μια σπάνια αίσθηση του χιούμορ. Το να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας σε λίγο καιρό δεν θα μου προκαλέσει την παραμικρή έκπληξη αφού ο έρωτάς τους είναι από αυτούς που συμβαίνουν μια φορά στη ζωή του καθενός…». 


Ο ταλαντούχος κύριος Πέπε


Ο Παναγιώτης Πιλαφάς έχει διττή προσωπικότητα: στον καλλιτεχνικό χώρο είναι γνωστός ως «Pan», ενώ για τους φίλους ακούει στο χαϊδευτικό «Πέπε». Ωστόσο, συνεργάτες, φίλοι και γνωστοί συμφωνούν στο ότι είναι ένα απίστευτα ταλαντούχο παιδί, ένας τύπος τον οποίο χαίρεσαι να έχεις στην παρέα σου. Ο Πέπε έγινε γνωστός στη χώρα μας πριν από λίγα χρόνια όταν, ύστερα από πολύ partying, μουσική εκπαίδευση και συμμετοχή στα πιο underground events της Νέας Υόρκης, αποφασίζει να επιστρέψει στην Ελλάδα ως dj και παραγωγός αξιοποιώντας όσα έμαθε στο Μεγάλο Μήλο. Στην αρχή στήνει ένα νέο non-stop dance festival, το φεστιβάλ ένTechno, μαζί με τον κολλητό του φίλο Νεκτάριο Ιωαννίδη, και στη συνέχεια γίνεται μέτοχος στο «six d.o.g.s» της οδού Αβραμιώτου στο Μοναστηράκι, σημείο αναφοράς στην alternative ψυχαγωγία, στις φρέσκιες προτάσεις και στα νέα πρόσωπα απ’ όλους τους χώρους της τέχνης, επειδή κανένα άλλο μαγαζί δεν τον… βάζει να παίξει μουσική.

 Μέσα σε χρόνο-ρεκόρ το ελληνικό κοινό της χορευτικής μουσικής εκτιμά το ιδιαίτερο γούστο του που συνδυάζει τις ιδιόρρυθμες μελωδίες με τους σέξι και groovy ήχους: «Ο Πέπε ζούσε πριν από χρόνια στη Νέα Υόρκη και εργαζόταν εκεί ως στέλεχος μεγάλης εταιρείας που είχε ως αντικείμενο τη διαδικτυακή επικοινωνία. Κανείς δεν θα ξεχάσει το υπέροχο διαμέρισμά του στο Μανχάταν, τα after πάρτι που διοργάνωνε και τους επίτιμους καλεσμένους του, ανάμεσα στους οποίους και ο Λάκης Λαζόπουλος. Ωστόσο, η αγάπη του για τη μουσική, και δη την τέκνο, ήταν τόσο μεγάλη που η ενασχόλησή του με αυτή ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενη», λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του. Το «six d.o.g.s» δεν αποτελεί απλώς για τον Πέπε τον χώρο της δουλειάς του αλλά το σπίτι του (!), όπου φιλοξενεί μουσικά ή θεατρικά σχήματα εκτός mainstream, τουτέστιν alternative μπάντες, ενδιαφέροντα νεανικά ακούσματα ανοιχτών συνόρων, θεατρικές προτάσεις μικρών ομάδων, καινούριους σκηνοθέτες, νέους ηθοποιούς, ανερχόμενους dj, πολλά πάρτι και μια σειρά από νεανικά φεστιβάλ.
Ζει στο κέντρο, και συγκεκριμένα στου Ψυρρή, λατρεύει τη φύση, κινείται με ποδήλατο ενώ ο δικός του «τόπος αλλού» βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά, και όπως έχει ο ίδιος πει: «Η θέα από τις όχθες του ανατολικού ποταμού στο Long Island City και η ανοιξιάτικη βόλτα µε το ποδήλατο από εκεί στο Lower East Side του Μανχάταν ήταν για µένα κάθε φορά ένα φυσικό ηρεμιστικό που πολύ συχνά αναπολώ και αυτόματα χαλαρώνω. Ενα μικρό ταξίδι µισής ώρας, που όμως περνάς μέσα από δεκάδες διαφορετικές μικρές κοινότητες... Η πολυπολιτισµικότητα στην πιο ευχάριστη έκδοσή της!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου