Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Η μεγάλη ατυχία της Κύπρου είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει Ελλάδα

Ο Σαμαράς αποφάσισε να συμπαρασταθεί με ένα μήνυμα...
 
Τη συμπαράστασή του στη δοκιμασία που περνά η Κύπρος και ο κυπριακός λαός ο οποίος το Σάββατο το πρωί πληροφορήθηκε ότι οι καταθέσεις του θα υποστούν υποχρεωτικό «κούρεμα» έστειλε ο Ελληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Με γραπτή του δήλωση ο κ. Σαμαράς αφού επισημαίνει πως «η Ελλάδα συμπαραστάθηκε και συμπαραστέκεται στην δοκιμασία της Κύπρου» τονίζοντας πως «άλλωστε, περνάει και η Ελλάδα σκληρή δοκιμασία εδώ και τρία χρόνια», στέλνει στους Κυπρίους το εξής μήνυμα: «Να θυμόμαστε όμως: Η Ευημερία και η Ανάπτυξη θα επιστρέψουν σύντομα! Και στην Κύπρο και στην Ελλάδα».
Στη συνέχει ο Ελληνας πρωθυπουργός, σε δραματικούς τόνους, υπενθυμίζει την ικανότητα του Ελληνισμού να ανταπεξέρχεται στα δύσκολα και να τα ξεπερνάει: «Η ικανότητα του Ελληνισμού να αντέχει στα δύσκολα και να προοδεύει έχει αποδειχθεί πολλές φορές. Θα αποδειχθεί και πάλι! Αρκεί να μην χάσουμε την πίστη στον εαυτό μας και να παραμείνουμε όρθιοι. Από την κρίση θα βγούμε πιο ισχυροί και πιο ενωμένοι», καταλήγει ο Αντώνης Σαμαράς στο μήνυμά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου