Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

Ο Τρύφωνας, το τανκ και η... τρύπα!


Πρόσφατα ο Τρύφωνας Σαμαράς ταξίδεψε έως την Καμπότζη και το Βιετνάμ. Ο haistylist διέμεινε εκεί δέκα μέρες, έως τις 7 Απριλίου και θα ήθελε να ξαναπάει, μιας και πέρασε συναρπαστικά!

"Στο παρελθόν ταξίδεψα στο Μπαλί,στην Ταϊλάνδη και την Μπανγκόγκ αλλά όταν ο φίλος μου ο κομμωτής Αντώνης Χουμορίτης μού πρότεινε να πάμε στο Βιετνάμ και την Καμπότζη του έκανα πλάκα λέγοντάς του: "Γιατί να πάμε; Για να πολεμήσουμε;" είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό OK . Πρώτος σταθμός του ταξιδιού τους ήταν το Βιετνάμ. Έμειναν έξι μέρες στη Σαϊγκόν και το Ανόι, ενώ στην Καμπότζη τέσσερις. "Η ζέστη ήταν εξουθενωτική, είχε πάνω από 35 βαθμούς. Έκανα και το πρώτο μου μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου που μέναμε στο Βιετνάμ" συμπλήρωσε! Μάλιστα τόνισε πώς έχασε τρία κιλά, αφού έτρωγαν μόνο σούσι, ρύζι, φρούτα, noodles, spring rolls.
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του παρακολούθησε αναπαράσταση της ένοπλης σύγκρουσης μεταξύ Αμερικανών και Βιετναμέζων και γι' αυτό πόζαρε έχοντας ως φόντο ένα τανκ! Ενώ, όταν βρέθηκε στο Ανόι παρακολούθησε παράσταση παραδοσιακού κουκλοθέατρου στο νερό και έχοντας αρκετή δόση χιούμορ φωτογραφήθηκε μπαίνοντας σε μια τρύπα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου