Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

Έτοιμος να μας ...σώσει και ο Λοβέρδος!

Το σύνθημα είναι ρήξη, σύγκρουση, δημιουργία και το όνομά του «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα», τόνισε ο βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος ανακοινώνοντας την ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα κατά την 1η Πολιτική Συνδιάσκεψη της Ριζοσπαστικής Κίνησης Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας (ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ.).

Όπως ανέφερε στην ομιλία του, που πραγματοποιήθηκε στο Σπόρτιγκ παρουσία των εκπροσώπων των κινημάτων «Δράση» και «Δυναμική Ελλάδα» καθώς επίσης και του ανεξάρτητου βουλευτή Χρήστου Αήδονη, το νέο κόμμα θα είναι ανοιχτό ως προς τις θέσεις και την ηγεσία, θα βρίσκεται ανάμεσα στις παρυφές ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ, θα έχει προτάσεις άμεσης δράσης και θα κάνει «τη σύγκρουση, τη ρήξη με όσα μας έφεραν έως εδώ».
Πρόκειται για ένα κόμμα χωρίς πρωτοκλασάτους πολιτικούς, σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο, όπου οι νέοι θα έχουν την μερίδα του λέοντος, ένα κόμμα ευθύνης με λιτό λόγο και αποτελεσματικό έργο που θα συμβάλει στη νέα ελληνική ανόρθωση, ένα κόμμα ευρωπαϊκό, υπέρ της πολιτικής ένωσης της ΕΕ. «Ένα κόμμα που θα αλλάξει την πορεία της χώρας και θα ιδρύσει μαζί με άλλους, την Δ´ Ελληνική Δημοκρατία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου