Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

Ο Πέτρος Φιλιππίδης διέκοψε παράσταση επειδή… θεατής έτρωγε πατατάκια!

Το Τρικαλινό της ΦΑΓΕ το επιτρέπει ο ...Μινωτής;

Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η φήμη ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης διέκοψε τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, επειδή θεατής έτρωγε πατατάκια αναφωνώντας «Αν έπαιζε ο ‘Μινωτής’, θα έτρωγαν τσιπς;».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα onlytheater, αν και η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι η παράσταση «Υπηρέτης δυο αφεντάδων» διεκόπη λόγω ασθένειας του πρωταγωνιστή, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηθοποιός έφυγε έξαλλος προς στα καμαρίνια επειδή κάποιος θεατής έτρωγε πατατάκια.
Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει: «Με το που τους είδε, έφυγε έξαλλος προς τα καμαρίνια κι οι φωνές του ακούστηκαν μέχρι έξω την πλατεία Καρύτση. Η ατάκα που λέγεται ότι ειπώθηκε απ' το στόμα του είναι η «Αν έπαιζε ο Μινωτής θα έτρωγαν τσιπς;» Μάταια προσπάθησαν να τον φέρουν πίσω στην σκηνή και πάλι και λίγο αργότερα ο Σιμαρδάνης ενημέρωνε το κοινό ότι για λόγους υγείας δεν θα συνεχιζόταν η παράσταση. Όπως και έγινε. Λίγο μετά την πλήρωσαν οι ταξιθέτριες που επέτρεψαν να μπούνε θεατές με τσιπς κι ας τόνιζαν μάταια ότι δεν υπέπεσε στην αντίληψή τους κάτι τέτοιο...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου