Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Την κάνει με ...ελαφρά από την Ελλάδα η Pizza Hut -Εκλεισε και το τελευταίο κατάστημα από τη Θεσσαλονίκη

Λουκέτο έβαλε η Pizza Hut και στο τρίτο εστιατόριο της στη Θεσσαλονίκη κάτι που επιβεβαίωσε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Food Plus.

Ωστόσο σε δηλώσεις του στο capital απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να φύγει η Pizza Hut από την Ελλάδα. όμως τα μόνα καταστήματα που λειτουργούν πια είναι αυτά της Αττικής, όπου λειτουργούν 25 καταστήματα με 350 εργαζόμενους
Τι αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας
«Παραμένει δέσμευση της Διοίκησης της Εταιρείας μας να συνεχίσει η Pizza Hut δυναμικά, και να παραμείνει ενεργά δραστήρια στην Ελλάδα, με άρτια λειτουργικά αλλά και οικονομικά βιώσιμα εστιατόρια, που όχι μόνο να διαφυλάττουν, αλλά και να ενισχύουν τα υψηλότητα επίπεδα ποιότητας τόσο του προϊόντος μας όσο και της εξυπηρέτησης των πελατών μας. Στην παρούσα φάση, και με τα παρόντα δεδομένα, δεν είναι στις σκέψεις της εταιρείας το κλείσιμο και άλλων καταστημάτων. Αντιθέτως, όταν και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν στο εγγύς μέλλον, η Food Plus ευελπιστεί σε περαιτέρω επέκταση του δικτύου της, συνεχίζοντας προς το παρόν να εστιάζει στην προσπάθεια για ανάπτυξη νέων πρωτοποριακών προϊόντων, όπως και προϊόντων και υπηρεσιών χαμηλής τιμής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου